Τηλ. Κρατήσεων: 22810 86771


CHEF ΜΑΡΙΤΣΑ

Πρωτοπόρος της Συριανής κουζίνας


H πτυχιούχος Chef Μαρίτσα Μακρυωνίτου εισήλθε στους χώρους αναψυχής & εστίασης το 1990. Η μαγειρική της κλίση επιβεβαιώνεται από τη μακροχρόνια πορεία του εστιατορίου Αρχονταρίκι, στην Ερμούπολη της Σύρου, το οποίο οραματίστηκε -η ίδια- & δημιούργησε το 1994. Είναι μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος – Chef Club & τα δύο -πλέον- εστιατόριά της στο νησί είναι πιστοποιημένα με τα σήματα των Aegean Cuisine, Greek Cuisine & ISTOS.
Το φυσικό ταλέντο, η ανοιχτή σκέψη, η συσσωρευμένη τεχνική εμπειρία, ο μεγάλος σεβασμός στον πελάτη και η χρήση μόνο των καλύτερων συστατικών έχουν ως αποτέλεσμα… εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες!

​Το μοναδικό μενού δημιουργείται από τη Chef σε άριστη συνεργασία με την ισχυρή ομάδα της, μια ομάδα καλά εκπαιδευμένη από την ίδια.

Δημιουργικές στιγμές
​ με την ομάδα

Η Chef σε στιγμή
​Οινογνωσίας

Χαλάρωση μετά από μια κουραστική ημέρα


image-255073-divider2.png
Οι δραστηριότητες της Chef Μαρίτσας Μακρυωνίτου δεν περιορίζονται στη Σύρο & στη διεύθυνση των εστιατορίων Αρχονταρίκι.

image-255082-syrou-edesmata-logo.jpg
image-255082-syrou-edesmata-logo.jpg

Ως βασικός ιδρυτής & πρωτοπόρος της Συριανής κουζίνας, έχει δημιουργήσει τα Σύρου Εδέσματα, μια σειρά από καινοτόμα παραδοσιακά προϊόντα -πιστοποιημένα με ISO22000:2005- που αναδεικνύουν τις γευστικές ιδιαιτερότητες του νησιού, με έμφαση στην κάππαρη & το μάραθο.
Με τα Σύρου Εδέσματα, δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής, τυποποίησης και εκμετάλλευσης ντόπιων παραδοσιακών προϊόντων, τόσο σε επίπεδο χονδρικής, όσο και λιανικής πώλησης. Δυο προϊόντα που προσφέρονται, αποκλειστικά, από τα Σύρου Εδέσματα παρέχονται στα εστιατόρια Αρχονταρίκι (για τα προϊόντα αυτά υπάρχει κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας).
image-255073-divider2.png


Ως Σύμβουλος Εστιατορίων & Χώρων Μαζικής Εστίασης, η Chef Μαρίτσα Μακρυωνίτου αναλαμβάνει να καθοδηγήσει νεοεισερχόμενους στο χώρο, για την κατασκευή & λειτουργία καταστημάτων εστίασης, σε συνεργασία με Αρχιτέκτονες & Διακοσμητές.

Οι Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της περιλαμβάνουν:
  • Έρευνα Αγοράς
  • Συμβουλές Ταυτότητας
  • Εξοπλισμός Καταστήματος
  • Σχεδιασμός Λειτουργικής Κουζίνας
  • Σχεδιασμός κάρτας Menu
  • Κοστολόγηση με βάση την αγορά
  • Εύρεση Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Εκπαίδευση & Έλεγχος Προσωπικού

- H Chef εν ώρα Δημιουργίας -